Brf Skogsbrynet Lindbacken

Från: 3 290 000 kr

Månadsavgift: Från 3 590 kr

Storlek: 99 kvm - 124 kvm

Skogsbrynet är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

Kvarteret bryts upp i huslängor om tre till fyra stadsradhus där klackningarna mot gatan skapar olika sollägen, varierade förgårdar och bakgårdar och ger varje hus unika kvalitéer. Skogsbrynet får en sober färgsättning med skiftningar från en dov ljus beige till en gulaktig grön och en mörkare blågrå kulör som väver samman de klackade husen och skapar trivsamma gaturum. Taken och plåtdetaljerna får en bänkande ljusgrå kulör och ger kvarteret med modern men tidlös känsla.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner.

I bostäderna om 99 kvm utformas vardagsrummet med ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet och en glasdörr som leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

I bostäderna om 124 kvm karaktäriseras rummet av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets sovrum och badrum. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är
utrustade med garderober med god förvaring.

Bostäderna om 99 kvm är utformade med fyra sovrum som är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor.

Bostäderna om 124 kvm har tre sovrum och ett öppet allrum där ett takfönster med ljusschakt är placerat ovanför trappan och skapar ett fint ljusinsläpp. I master bedroom finns ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och wc. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Båda badrummen är utrustade med wc, dusch och en kommod i specialkulör enligt edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc. I bostäderna om 124 kvm är badrummet på entréplan utrustat med en dusch medan det övre våningsplanet har ett badkar. Båda badrummen är utrustade med wc och en kommod i specialkulör i edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc.

För mer information kontakta Ulrika Lööf på Riksmäklaren i Uppsala, 070-201 43 93.