Brf Ängla

I bästa läge mellan den nya stadsparken och skogen växer radhuslängorna Åhusen fram. Ett smart boende, med hjärtat i stan och familjen i fokus.

Husens helhet är genomarbetad från detaljer och inredning till fasader och trädgårdar. En noga utvald och välplanerad insida kompletteras av en genomarbetad exteriör med mycket karaktär. Puts och tegel, ett burspråk på parksidan och ett högrest hörn på framsidan gör radhusen karaktärsfulla, men samtidigt hemtrevliga och varma.

Husen är ritade speciellt för sitt läge vid parken. De är förskjutna i förhållande till varandra och placerade i vinkel för att ge trivsamma hörn för matplatser på både parksidan och framsidan. Mot gatan är trädgården bearbetad och urban i kvällssol, och på parksidan lummig och grön i morgonsol – i direkt anslutning till parken!

Insidan i Åhusen är skapad med familjelivet i fokus. Smarta lösningar gör huset till ett boende för den bekväma – enkelt att sköta och enkelt att leva. I hallen finns en nisch med sittplats för att sätta på sig skorna. Tvättstugan med torkskåp ligger precis innanför dörren, perfekt för leriga stövlar och regnvåta kläder. Kopplingen mellan kök och vardagsrum är lagom öppen för att ge en luftig känsla, men samtidigt tillräckligt avskild för att dölja stöket efter middagen när man har gäster. Utrymmet under trappan används till smart garderobsförvaring och detaljer och material är genomgående noggrant utvalda.

Lika praktiska som lösningarna är, lika härliga är rummen, färgskalan och ljuset. På nedervåningen finns den klassiska kvaliteten i att kunna gå ett varv, välja olika vägar. Dubbel takhöjd och takfönster över matbordet ger hela huset en känsla av rymd och gör köket till husets självklara medelpunkt. I Uppsalas finaste master bedroom fyller ett 2,5 meter högt fönster den härliga takhöjden – lika mycket funktion som njutning.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor gällande projektet

Ulrika Lööf
070-201 43 93
ulrika.loof@riksmaklaren.se