Brf Odun

Från: 3 895 000

Månadsavgift: 4 489 kr

Storlek: 127 kvm

BRF Odun kommer att uppföra 24 st radhus i sten, i två kvarter. Radhusen har ritats av Marcus Axelsson, som även ritat Eira, Aqua, Limone och Englandshusen samt förskolorna för Norlandia Kids 2 Home. Husen uppförs i två plan, med totalt 127 kvm Boarea. Exteriört får husen tegelfasader mot gatan, där arkitekten valt att arbeta med två olika sättningar av teglet för att skapa liv och dynamik i fasaden. Gavlar och baksida putsas. Husen utförs med svängda fasader, som följer kurvan på kvartersgatan.

Radhusens läge, med baksidor som vetter mot en skogsdunge, har gjort att vi har valt en interiör inredning och färgsättning som följer naturens färger. Bostäderna får svenska kök av absolut högsta standard, Kvänum med luckor i mattlackad ek. Bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Fönsterbänkar utförs också i carraramarmor, och de invändiga golven är ekparkett och terazzogolv bianco.

Radhusen har tre sovrum på övre plan, men med möjlighet att lätt skapa ett fjärde om så önskas. Husen byggs av SH Bygg, ett av Uppsalas mest anrika byggföretag.

Det första kvarteret med 14 bostäder säljstartas nu, och byggnation påbörjas när 50% av bostäderna sålts på bindande förhandsavtal.