Brf Pärla

Från: 3 945 000

Månadsavgift: 3 888 kr - 4 860 kr

Storlek: 100 - 125 kvm

ENDAST ETT PARHUS KVAR!

Totalt 15 stycken hus varav tolv radhus i storleken 125 kvm och tre kedjehus i storleken 100 kvm.

Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt.

Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens.

Privat baksida mot allmänning där ni har sol från lunchtid och in på kvällen. Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

För mer information kontakta mäklare Pernilla Blomfeldt, 073-708 31 22.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall med praktisk klinker innanför dörren och målade väggar. Här finns en kapphylla där ni kan hänga av er ytterkläder och ett städskåp. Från hallen nås även ett förråd under trappen.

Kök med parkettgolv och målade väggar. Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carraramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning från Siemens i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, mikro, kyl och frys.

Vardagsrum om ca 27 kvm med en fantastisk takhöjd. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet ligger samma genomgående parkettgolv och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården.

Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett och takdusch med duschvägg. För familjen som inte önskar dusch finns det plats att sätta in ett badkar.
Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk bänkskiva ovan.

Sovrum 1 med parkettgolv och målade väggar. Även detta rum har en fantastisk takhöjd på från ca 2,8 upp till ca 3,8 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Goda förvaringsmöjligheter finns tack vare fyra garderober.

Övre plan

Allrum med parkettgolv och målade väggar. Utgång till balkong mot husets framsida.

Sovrum 2 med parkettgolv, målade väggar och en garderob.

Sovrum 3 med parkettgolv, målade väggar och en garderob.