Brf Eira

Brf Eira består av 12 radhus byggda runt en eklund i ett av Lindbackens absolut bästa lägen. I anslutning till Eira byggs den nya skolan, idrottshallen och den stora stadsdelsparken. Med trädgårdar i västerläge finns goda möjligheter till eftermiddagssol. Radhusen byggs i sten och placeras i en halvcirkel som ger fasaden en karaktärisk välvd profil.

För att ge möjligheter till ett naturnära familjeliv knyts eklunden ihop med skogen i en grön passage mellan huslängorna. Brf Eira byggs i en hög standard med naturliga material och en praktisk
planlösning i två plan. Smart för familjen är dubbla badrum med dusch och den öppna planlösningen med direkt utgång till uteplatsen från vardagsrummet på entréplan.

Byggmaterialet i sten borgar för ett gott inomhusklimat, genomgående golvvärme ger samtidigt en varm hemmakänsla i hela bostaden. För de radhus som har carport har vi gjort en smart lösning så att du kan gå till trädgården utan att gå igenom huset. Varmt  välkommen till en bostad för hela familjen i eklundens solläge nära både natur och skola.

I Lindbackens mest centrala läge växer Brf Eira fram vid huvudgatans slut runt den vackra eklunden. Brf Eiras väl tilltagna trädgårdar i västerläge ger plats åt både lek och njutning i eklundens solläge.

Huskropparnas mjuka krökning anpassad till eklunden ger husen varm välkomnande profil. Eiras utformning och materialval utmärks av hög kvalitet så som exempelvis den vackra fasaden i puts och trä. Ett utmärkande drag är även husens stora ljusinsläpp med fönster från golv till tak.

Mellan Eiras två huskroppar finns en grön passage som förenar eklunden med skogen. Husens placering och utformning är anpassad till naturens förutsättningar. Placerade mot väster kan trädgårdar och loggior i många av husen bada i eftermiddags- och kvällsol.

Observera att bilderna är tagna från ett referensprojekt i Lindbacken.

Vill du veta mer om projektet så kan du läsa broschyren här.